Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment
Naar Blog

Dit zijn de 10 finalisten van de Operator van het jaar-contest 2021

09/12/2021
Geschreven door:

Vanaf september zijn wij van start gegaan met de Operator van het jaar-contest. Operators konden deelnemen via de mail, social media of de website. In totaal hebben ruim 800 kandidaten zich gewaagd aan de operator-quiz. Ronde 1 bestond uit 5 vragen over werken in de procesindustrie. Had je alle vragen goed? Dan werd je doorgeschakeld naar ronde 2. In ronde 2 werden de overgebleven operators getest op expert niveau. Deze keer bestond de vragenlijst uit 10 vragen. De 10 beste operators worden in het onderstaande bericht bekend gemaakt!

Win jij de gouden cheque?

De volgende 10 operators komen in aanmerking voor de felbegeerde titel ‘operator van het jaar’! Zit jij ertussen? Spannend! Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt aan de hand van een trekking.

Houd volgende week je mail en telefoon goed in de gaten. Misschien komen wij wel bij jou langs met een gouden cheque ter waarde van € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding budget ter waarde van € 4.500!

Dit zijn de 10 finalisten van 2021🎊

Jan Zwiggelaar, Dennis de Zinger, Henri Veerman, Jacques Nopjes, Richard Arkema, Albertino, Jordi Vlijm, Laurens de Vries, Sipke de Jong en Gertjan van Wattum.

Zit je met vragen?

Neem dan contact op met Ebert Koehorst.

Ebert Koehorst