Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment

VAPRO Recruitment VIP

Jij verdient een VIP-behandeling. Waarom? Omdat wij jouw enorme inzet graag belonen. Daarom heten we je graag welkom in de VIP Room van VAPRO Recruitment. Wat dit concreet voor jou betekent?

Voordelen van VAPRO Recruitment VIP

  • € 4.500 opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO.
  • Heb je de eerste drie maanden gewerkt via VAPRO? Dan wacht een vergoeding op je van € 100 netto die je ontvangt in de vierde maand van jouw dienstverband*.
  • Ben jij jarig? Dan kun je natuurlijk een leuke verrassing verwachten.
  • Gratis nieuwste model iPhone na de detacheringsperiode*.

En we delen nog meer uit. Wanneer je geen ziekmelding hebt gedaan in het jaar dat je bij ons werkt, ontvang je een nettobedrag van € 500*.

Hoe jij voor deze exclusieve voordelen in aanmerking komt? Simpel! Solliciteer op een van onze vacatures of kom in contact om jouw ambities te bespreken. Wij gaan aan de slag en starten de procedure. Om jou beter te leren kennen en jouw persoonlijke vaardigheden in kaart te brengen, starten we met een test. Wel zo makkelijk om die perfecte match te vinden. Vervolgens ga je aan de slag als operator of maintenance-specialist. Natuurlijk sta jij er niet alleen voor. Wat je minimaal van ons mag verwachten is 1-op1 begeleiding van een vaste recruiter tijdens jouw eerste jaar. Zo stomen wij jou klaar voor een vervolgstap in jouw carrière, een vaste aanstelling bij jouw opdrachtgever of een nieuwe werkplek.

*voorwaarden van toepassing.

Wil jij een exclusieve VIP-behandeling? Natuurlijk wil je dit niet missen. Meld je nu aan voor bij VAPRO Recruitment VIP!

VAPRO Recruitment VIP