Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
Mijn VAPRO
VAPRO Recruitment

VAPRO Recruitment Exclusief

Jij verdient een VIP-behandeling. Waarom? Omdat wij jouw enorme inzet graag belonen. Daarom presenteren wij onze zogeheten VIP Room: VAPRO Recruitment Exclusief. Wat dit concreet voor jou betekent?

Voordelen van VAPRO Recruitment Exclusief

  • Ben je door je proefperiode? Dan wacht een vergoeding op je van € 100 netto die je ontvangt in de tweede maand van jouw dienstverband.
  • € 4.500 opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners.
  • Ben jij jarig? Dan kun je natuurlijk een leuke verrassing verwachten.
  • Gratis nieuwste model iPhone na 1 jaar dienstverband.

En we delen nog meer uit. Wanneer je geen ziekmelding hebt gedaan in het jaar dat je bij ons werkt, ontvang je een nettobedrag van € 500*.

Hoe jij voor deze exclusieve voordelen in aanmerking komt? Simpel! Solliciteer op een van onze vacatures of kom in contact om jouw ambities te bespreken. Wij gaan aan de slag en starten de procedure. Om jou beter te leren kennen en jouw persoonlijke vaardigheden in kaart te brengen, starten we met een test. Wel zo makkelijk om die perfecte match te vinden. Vervolgens ga je aan de slag als operator of maintenance-specialist. Natuurlijk sta jij er niet alleen voor. Wat je minimaal van ons mag verwachten is 1-op1 begeleiding van een vaste recruiter tijdens jouw eerste jaar. Zo stomen wij jou klaar voor een vervolgstap in jouw carrière, een vaste aanstelling bij jouw opdrachtgever of een nieuwe werkplek.

*voorwaarden van toepassing.

Wil jij een exclusieve VIP-behandeling? Natuurlijk wil je dit niet missen. Meld je nu aan voor bij VAPRO Recruitment Exclusief!

VAPRO Recruitment Exclusief