Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment
Naar Blog

Matthijs Coenraads aangesteld als talent coach

30/04/2022
Geschreven door:
Matthijs Coenraads

Per 1 mei hebben wij een talentcoach: Matthijs Coenraads. Matthijs heeft veel kennis van de markt, de organisatie, kandidaten en onze opleidingen. Deze functie is ontstaan, omdat wij onze kandidaten die de brancheopleiding volgen – naar VAPRO A, VAPRO B of VAPRO C – extra willen ondersteunen en begeleiden. Op deze manier ontzien wij onze klanten én we bieden extra begeleiding aan de studerende kandidaten.

In 2018 is Matthijs gestart als stagiair bij VAPRO Recruitment. Hij volgde op dat moment de opleiding Human Resource Management. In deze periode heeft hij veel geleerd over de proces- en maakindustrie. Na zijn stage is hij bij de vestiging Assen aan de slag gegaan als recruiter. Inmiddels heeft Matthijs de stap gemaakt van recuiter naar talentcoach bij VAPRO Recruitment.

Wat Matthijs zelf te zeggen heeft over zijn rol als talentcoach:

“Steeds meer kandidaten volgen bij ons een VAPRO Brancheopleiding naast hun (fulltime) baan als operator. Dat vraagt best wat verantwoordelijkheid, discipline en inzicht van onze kandidaten. Het motiveren, coachen en begeleiden van onze operators-in-opleiding is echt een vak apart. Als recruiter haalde ik altijd al veel voldoening uit het begeleiden van kandidaten naar functies waarin zij zich kunnen ontwikkelen. En juist die motivatie maakt dat ik in de rol van talentcoach een kans zie om mij nog meer te richten op het coachen en begeleiden van kandidaten in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn nieuwe functie voelt als een logische stap in mijn carrière en ik kijk er met erg veel enthousiasme naar uit.”

Zit je met vragen?

Neem dan contact op met Matthijs Coenraads.

Matthijs Coenraads