Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment

Wordt één van jouw teamleden Koning Operator 2022?

Heb jij de allerbeste operators van het land in jouw team? Wil jij de titel ‘Operator van het jaar 2022’ jouw bedrijf binnenslepen? Deel deze pagina dan met jouw team. Als werkgever maak je namelijk kans op een bedrijfsscan t.w.v. € 3.750! Start ronde 1 vóór 31 augustus.

Ga naar de contest
Operator van het jaar 2022

Daag je collega uit!

Vind jij jouw collega koning operator? Daag je dan uit voor de “operator van het jaar”-content. Stuur de collega een e-mail of Whatsapp om hem of haar uit te nodigen om mee te doen.

Stuur een e-mail

Hoe werkt het?

1

Deel – Vóór 31 augustus

Deel de ‘Operator van het jaar’-contest met al jouw operators. Zij starten de eerste ronde met het beantwoorden van 10 vragen over werken in de proces- en maakindustrie.

2

Duim

Er worden in totaal drie rondes gespeeld door de operators. In elke ronde wordt het niveau opgeschroefd. Als werkgever ga je natuurlijk flink duimen voor de winst.

3

Win

In oktober wordt de ‘Koning Operator 2022’ uitgeroepen tijdens een feestelijke huldiging. Na de derde ronde wordt de top 10 geselecteerd en is er een jury die bepaalt wie de winnaar is.

4

Prijs binnenslepen

Plan de VAPRO-bedrijfsscan t.w.v. € 3.750 zo snel mogelijk in en laat jouw werknemer genieten van de eeuwige roem. Dubbele winst voor het team!

Win de felbegeerde titel ‘Koning Operator 2022’

Check! Jouw operators werken met machines, grondstoffen en bewaken te allen tijde het productieproces. Zonder jouw operators valt alles létterlijk stil! Tijd om jouw teamleden in de spotlights te zetten. Daarom organiseren wij dé ‘Operator van het jaar’-contest. Let op: start ronde 1 vóór 31 augustus. Daarna sluiten de lijnen! 

Ga naar de content

Prijzenpakket 2022

Wist je dat wanneer jij de titel pakt als Koning Operator, jouw werkgever hier ook een prijs voor krijgt? VAPRO Recruitment biedt een bedrijfsscan t.w.v. € 3.750 aan. Dubbele winst!