Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment

Word jij Koning Operator 2022?

Als je nog niet hebt meegedaan, maak je helaas geen kans meer om prijzen te winnen en bekroond te worden tot de Operator van het jaar 2022. Er zijn nog een aantal operators in het spel voor de winst van € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.250!

Operator van het jaar 2022

Hoe werkt het?

1

Ronde 1 – Wegens succes verlengd

Beantwoord in de eerste ronde 10 vragen op beginnersniveau over werken in de proces- en maakindustrie. Start ronde 1 vóór 15 september.

2

Ronde 2

In ronde 2 gaan we de winnende operators testen op gevorderd niveau. Kan je het niveau nog bijbenen? Dan ga je door naar ronde 3!

3

Ronde 3

In ronde 3 gaan we de top selectie operators testen met de expert vragen. Wie weet word jij Koning Operator 2022!

4

Prijsuitreiking 2022

In november feliciteren we zijne of hare Majesteit met de prijs van € 1.000 netto, een opleidingsbudget van € 4.250 en een buiging van de VAPRO jury.

Win € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.250!

Check! Jij werkt met machines, grondstoffen en bewaakt te allen tijde het productieproces. Zonder jou valt alles létterlijk stil! Tijd om jou als operator in de spotlights te zetten. Daarom organiseren wij dé ‘operator van het jaar’-contest. Let op: helaas zijn de lijnen gesloten. 

 

Prijzenpakket voor jouw opdrachtgever

Wist je dat wanneer jij de titel pakt als Koning Operator, jouw werkgever hier ook een prijs voor krijgt? VAPRO Recruitment biedt een bedrijfsscan t.w.v. € 3.750 aan. Dubbele winst!