Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
Mijn VAPRO
VAPRO Recruitment

Word jij Koning Operator 2022?

Wil jij kans maken op mooie prijzen én bekroond worden tot de Operator van het jaar? Doe mee en win € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.250! Start ronde 1 vóór 31 augustus. In oktober nodigen we de top 10 uit op een bijzonder evenement!

Ja, ik doe mee!
Operator van het jaar 2022

Hoe werkt het?

1

Ronde 1 – Vóór 31 augustus

Beantwoord in de eerste ronde 10 vragen op beginnersniveau over werken in de proces- en maakindustrie. Bij voldoende juist beantwoorde vragen ga je door naar de volgende ronde!

2

Ronde 2

In ronde 2 gaan we de winnende operators testen op gevorderd niveau. Voldoende vragen juist beantwoord? Dan maak je nog steeds kans de felbegeerde titel.

3

Finale – Oktober

In ronde 3 gaan we de top selectie operators testen met de expert vragen. Wie weet word jij Koning Operator 2022!

4

Koning Operator 2022

We mogen zijne of hare Majesteit feliciteren met de prijs van € 1.000 netto, een opleidingsbudget van € 4.250 en een buiging van de VAPRO jury.

Win € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.250!

Check! Jij werkt met machines, grondstoffen en bewaakt te allen tijde het productieproces. Zonder jou valt alles létterlijk stil! Tijd om jou als operator in de spotlights te zetten. Daarom organiseren wij dé ‘operator van het jaar’-contest. Let op: start ronde 1 vóór 31 augustus. Daarna sluiten de lijnen!

 

Ja, ik doe mee!

Prijzenpakket voor jouw opdrachtgever

Wist je dat wanneer jij de titel pakt als Koning Operator, jouw werkgever hier ook een prijs voor krijgt? VAPRO Recruitment biedt een bedrijfsscan t.w.v. € 3.750 aan. Dubbele winst!