Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment

Word jij Koning Operator 2023?

Sla Koning Operator Romario van de troon dit jaar. We dagen je uit! Doe mee aan de online quiz voor operators en maak kans op € 1.000 netto, een opleidingsbudget van € 4.250 en een buiging van de VAPRO jury. De quiz bestaat uit drie online vragenrondes en een finaledag op locatie. In 2022 was dit een groot succes, met Romario als winnaar van de finale. Start de quiz, houd je mailbox in de gaten en de rest volgt vanzelf.

Start nu
Operator van het jaar groepsfoto

Hoe werkt het?

1

Ronde 1

Beantwoord in de eerste ronde 10 vragen op beginnersniveau over werken in de proces- en maakindustrie. Start de eerste ronde vóór 15 oktober 2023.

2

Ronde 2

In ronde 2 gaan we de winnende operators testen op gevorderd niveau. Ook met een online vragenronde van 10 vragen. Kan je het niveau nog bijbenen?

3

Ronde 3

In ronde 3 gaan we de top selectie operators testen met de expert vragen. Wie weet word jij Koning Operator 2023!

4

Finaledag 2023

In november worden de finalisten op locatie uitgenodigd. Na een finale quiz wordt de prijs uitgereikt aan de nieuwe ‘Koning Operator’!

Start ronde 1
Koning operator 2022

Koning Operator 2022 van de troon stoten?

Na een bloedstollende finale was het Romario aan wie we de hoofdprijs konden overhandigen!

Over zijn prijzen, waaronder € 1.000 en een VAPRO opleiding naar keuze, vertelt Romario enthousiast. Hij begon direct met de VAPRO B opleiding en kon zijn fiets hobby een upgrade geven.

Met zijn kampioenstitel op het spel, is Romario vastberaden om zijn titel te behouden en kijkt hij met spanning uit naar de nieuwe concurrentie. Hij deelt graag een aanmoediging met zijn medestanders: “Zet hem op! Misschien staan we samen op het podium in de finale!”

Prijzenpakket voor jouw opdrachtgever

Wist je dat wanneer jij de titel pakt als Koning Operator, jouw werkgever hier ook een prijs voor krijgt? VAPRO Recruitment biedt een bedrijfsscan t.w.v. € 3.750 aan. Dubbele winst!

Waarom een bedrijfsscan?

Soms zit je zo diep in je eigen processen, dat het fijn is als iemand van buitenaf meekijkt. Dit voorkomt tunnelvisie. Bij VAPRO hebben we een berg kennis en ervaring op het gebied van het verbeteren van mensen en daardoor het verhogen van productieresultaten. Ook hebben we bij veel andere organisaties gezien wat wel en niet werkt. Met onze VAPRO bedrijfsscan brengen we in korte tijd mogelijke verbeteringen op het gebied van productiviteit, cultuur, structuur en inzetbaarheid van medewerkers in kaart. Met de uitkomsten kun je in kleine stappen werken aan verbeteringen.

Win € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.250!

Check! Jij werkt met machines, grondstoffen en bewaakt te allen tijde het productieproces. Zonder jou valt alles létterlijk stil! Tijd om jou als operator in de spotlights te zetten. Daarom organiseren wij dé “Operator van het jaar”-contest.