Vacatures die écht bij jou passen
Toegang tot exclusieve opdrachtgevers
Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Mijn VAPRO
VAPRO Recruitment

Doe mee aan de ‘operator van het jaar’-contest!

VAPRO Recruitment roept de ‘operator van het jaar’ uit! Wil jij kans maken op deze felbegeerde titel? Doe mee aan de online contest en vergelijk je score met andere operators en collega’s. Word jij ‘operator van het jaar’? Doe mee en win € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.500!

Ja, ik doe mee!

Hoe werkt het?

1

Ronde 1

Klik op “Ja, ik doe mee!” en daag jezelf uit om de eerste ronde vragen te beantwoorden. In ronde 1 krijg je 5 vragen over werken in de procesindustrie. Hoeveel vragen heb jij goed? Ben jij beter dan je collega?

2

Ontvang een e-mail

Je ontvangt direct na deelname een e-mail met de uitslag. Heb jij meer dan 4 vragen goed? Super! Dan ga jij automatisch door naar ronde 2. Een week na jouw deelname ontvang je een e-mail voor ronde 2.

3

Ronde 2

In ronde 2 gaan we de overgebleven operators testen op expert niveau. Hoe goed ben jij als operator? Je ontvang per mail opnieuw een vragenlijst. Dit keer dien je 10 vragen goed te beantwoorden.

4

Operator van het jaar

Spannend! Heb jij alle vragen goed? Dan roepen wij jou uit tot de felbegeerde titel ‘operator van het jaar’. Zijn er meerdere winnaars? Dan wordt de prijs uitgeloot onder één van de finalisten door middel van een trekking.

Win € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.500!

Check! Jij werkt met machines, grondstoffen en bewaakt te allen tijde het productieproces. Zonder jou valt alles létterlijk stil! Tijd om jou als operator in de spotlights te zetten. Daarom organiseren wij dé ‘operator van het jaar’-contest. 

 

Ja, ik doe mee!

Ben jij de ‘operator van het jaar’?

Werk je als operator in de procesindustrie? Dan dagen wij jou uit. Word jij straks bekroond met de felbegeerde titel ‘operator van het jaar’ én ga je er vandoor met de geldprijs van € 1.000 netto én een VAPRO-opleiding naar keuze ter waarde van € 4.500? Doe mee en daag je collega’s ook uit!

Zit je met vragen?

Neem dan contact op met Angela Imamkhan.

Angela Imankhan