Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment

Opleidingen

Opleiden als operator, maintenance-specialist of onderhoudstechnicus binnen de maak- en procesindustrie? VAPRO biedt hét antwoord.

Jij hebt maar 1 ambitie!

Je wilt het maken als operator, maintenance-specialist of onderhoudstechnicus binnen de maak- en procesindustrie. En met de juiste papieren in jouw achterzak zit vrijwel elke werkgever op jou te wachten. En voor die juiste papieren ben je bij VAPRO Recruitment aan het juiste adres. Wij zijn namelijk 100% dochter van VAPRO. Buig jouw ambitie om in een glansrijke carrière met de juiste papieren op zak.

VAPRO A, B OF VAPRO C VOOR OPERATORS

VAPRO Recruitment is 100% dochter van VAPRO. We leiden ambitieuze leerling-operators op tot VAPRO A, B OF VAPRO C. Dit opleidingstraject geeft jou de kans om kosteloos je VAPRO-diploma te behalen en alles te leren om succesvol aan de slag te gaan als operator. Kosteloos? Ja, dat lees je goed!

De VAPRO-opleiding bestaat uit:

  • Online modules.
  • Webinars.
  • Een VAPRO Meesterproef.
  • Vakinhoudelijke begeleiding door een VAPRO-consultant.
  • Procesbegeleiding en coaching van 1 van onze VAPRO Recruitment-specialisten.

OVER DE OPLEIDING

Hoe de opleiding er precies uitziet is afhankelijk van welke variant VAPRO A, B of VAPRO C je kiest.

Om jou zoveel mogelijk op weg te helpen, ondersteunen wij je op verschillende manieren. Je krijgt toegang tot onze webinars waar 1 van de VAPRO-docenten dieper ingaat op de verschillende onderwerpen. Deze uitleg gaat jou helpen de thema’s te begrijpen. Heb je nog vakinhoudelijke vragen of wil je extra uitleg over een bepaald onderwerp? Dan kan je rekenen op 20 uur vakinhoudelijke begeleiding van een VAPRO-consultant. Bij deze consultant kun je terecht voor al je vakinhoudelijke vragen. Dat niet alleen. Voor alle praktische vragen of organisatorische zaken kun je terecht bij jouw aanspreekpunt bij VAPRO Recruitment! Onze recruiters staan altijd voor je klaar om jou verder te helpen.

Heb jij je keuze gemaakt en wil jij je aanmelden voor VAPRO A, B of VAPRO C?

BROCHURE VOOR OPERATORS

Ben je bijna overtuigd en wil je nog wat extra inhoudelijke informatie over het opleidingstraject? In onze wegwijzer vind je alle inhoudelijke informatie over de VAPRO-opleidingen.

VAPRO ONDERHOUDSTECHNICUS VOOR MAINTENANCE-SPECIALISTEN

Heb je de ambitie om alles op rolletjes te laten verlopen als maintenance-specialist? Ontbreken alléén de juiste papieren? Hang de vlag maar vast uit, want binnen 7 maanden kun jij met vlag en wimpel slagen voor de opleiding Onderhoudstechnicus van VAPRO. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog meer goed nieuws: wij betalen jouw opleiding! VAPRO Recruitment is 100% dochter van VAPRO en in samenwerking met ROVC bieden wij dit versnelde opleidingstraject Onderhoudstechnicus aan. Na het succesvol afronden van het traject kan jij als zelfstandig onderhoudstechnicus aan de slag.

OVER DE OPLEIDING

Voor de start van het opleidingstraject kies je voor de variant Elektrotechniek óf voor de variant Werktuigbouwkunde. Welke variant je ook kiest, beide onderwerpen komen aan bod en na het afronden van de opleiding ben je allround inzetbaar. Na de intake start je met de opleiding die uit 31 dagdelen (Elektrotechniek) of 26 dagdelen (Werktuigbouwkunde) bestaat. Daarna ga je op jouw eigen werkplek aan de slag in de praktijk. Ondertussen werk je aan de leer-werkopdrachten die aansluiten op de theorie. Het opleidingstraject Onderhoudstechnicus sluit je af met 2 examens: een theorietoets en een praktijkexamen.

Zeg jij ‘ja’ tegen de opleiding Onderhoudstechnicus van VAPRO? Dat is mooi! Meld je alvast aan en wij reserveren een plek.

BROCHURE VOOR ONDERHOUDSTECHNICUS VOOR MAINTENANCE-SPECIALISTEN

Natuurlijk weet jij dat jou een glansrijke carrière wacht. Eerst nog meer informatie over de opleiding? In onze brochure vind je meer inhoudelijk informatie.

Onze collega’s aan het woord over het werk

Bekijk meer succesverhalen