Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment

Over ons

Empowering People & Industries, dát is waar wij voor staan. Sterk in vakmensen. Daar zijn wij goed in bij VAPRO Recruitment.

Focus, kennis en persoonlijk contact

Empowering People & Industries; dat is waar wij voor staan. Wij zijn sterk in vakmensen! Of je nu uitblinkt als kandidaat of als opdrachtgever de beste technische talenten wilt, bij ons kun je rekenen op specialisten met de juiste kennis. Alleen de beste match is goed genoeg en met minder nemen wij geen genoegen. Aan cv’s schuiven doen we dus niet. Wat je wél van ons mag verwachten is een intensieve samenwerking en een persoonlijke aanpak waar jouw wensen ons uitgangspunt zijn. Zo werken wij aan jouw groei en aan de groei in de proces- en maakindustrie. Samen maken wij de proces- en maakindustrie beter en slimmer.

Onze kernwaarden

  • Ontwikkeling: de proces- en maakindustrie elke dag een stukje beter en slimmer maken, dát is waar onze roots liggen en waar wij groot mee zijn geworden. Ontwikkeling is wat ons drijft. Wij zijn ‘sterk in vakmensen’.
  • Ambitie: wij zijn er voor bedrijven én kandidaten met (groei)ambitie. Dit verwachten wij ook van onze eigen medewerkers. Wij vieren onze successen en zijn tegelijkertijd bezig met hoe het morgen nog een stukje beter kan.
  • Verbinding: recruitment is mensenwerk. in een industrie waar de machines een belangrijke factor zijn, moeten we niet vergeten dat deze door mensen worden bestuurd. VAPRO recruitment bestaat voor en door mensen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak.
  • Daadkracht: wij zijn energiek en doelgericht in wat wij doen. Als we iets zeggen dan doen we dat ook. Maken we onze beloftes niet waar dan verwachten wij dat je ons daar op aanspreekt en dat doen we ook naar elkaar. Onze daadkracht uit zich in eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel.

In de spotlights voor een groeigesprek! Ebert Koehorst, directeur VAPRO Recruitment, in gesprek met Erik Dijkman van Bambuu.

Groeigesprek VAPRO Recruitment

Meet our team

Met onze 4 vestigingen in Assen, Eindhoven, Hilversum en Rotterdam zijn wij altijd dichtbij. Niet alleen fysiek zijn wij altijd in de buurt, onze betrokken mensen staan te popelen jou beter te leren kennen. Klinkt goed toch? We hebben nog meer goed nieuws voor je. Want wat je bij onze mensen nog meer mag verwachten, zijn spontane acties, oprechte interesse en een hoge dosis empathie. Een persoonlijke aanpak, dat is wat je van ons mag verwachten. Daarom stellen wij onszelf graag aan je voor.

Hilversum

Marathon 9a

1213 PE Hilversum

Jerry Stift

Jerry Stift

Regiomanager

Nick Jansen

Nick Jansen

Recruitment specialist

Alena Tap

Alena Tap

Recruitment specialist

Placeholder

Cheyenne Vis

Stagiaire Recruitment

Placeholder

Anouk Broekman

Recruitment specialist

Assen

Zwedenlaan 16

9403 DE Assen

Sander Spithoven

Sander Spithoven

Regiomanager

Vinsent Morsink

Vinsent Morsink

Recruitment specialist

Matthijs Coenraads

Matthijs Coenraads

Talent coach

Placeholder

Niek Reuvekamp

Recruitment specialist

Placeholder

Lisette Langius

Recruitment specialist

Eindhoven

Schimmelt 2-16

5611 ZX Eindhoven

Elske Megens

Elske Megens

Regiomanager

Michelle Peeters

Michelle Peeters

Recruitment specialist

Koen van den Nieuwenhof

Koen van den Nieuwenhof

HR medewerker

Placeholder

Noor Karagöz-Chambon

Recruitment stagiaire

Rotterdam

Rietbaan 8

2908 LP Capelle ad IJssel

Hesna Zouhri

Hesna Zouhri

Regiomanager

Döndü Akilli

Dondu Akilli

Recruitment specialist

Placeholder

Valishia Boon

Recruitment specialist

Placeholder

Tuba Ozcan

Recruitment Specialist

Hoofdkantoor

Marathon 9a

1213 PE Hilversum

Ebert Koehorst

Ebert Koehorst

Algemeen directeur

Joan van Egmond

Joan van Egmond

Backoffice

Placeholder

Dondu Akilli

Backoffice medewerker

Voor kandidaten

  • Solliciteren is gedoe. Je wilt alleen op gesprek voor banen waarbij de kans groot is dat het wat wordt.
  • Je wilt voorkomen dat een nieuwe baan in de praktijk tegenvalt en je binnen no-time wéér op zoek moet naar een geschikte werkgever.
  • De juiste papieren ontbreken voor een carrière als onderhoudstechnicus of maintenance-specialist.
  • Als operator heb je de wens om door te groeien naar de Technische Dienst.

VAPRO Recruitment werkt voor topbedrijven in de maak- en procesindustrie. Hoe het werkt? Wij gaan altijd voor dé perfecte match. Onze werkwijze is dan ook zo ingericht dat de slagingskans groot is. Daarom ga je alleen op gesprek voor vacatures die écht bij jou passen. Omdat wij jou (leren) kennen én weten wat er speelt bij onze klanten kunnen we samen vooraf een goede inschatting maken. Ook vertellen we je van tevoren meer over de werksfeer en de functie-inhoud.

Zeg jij ‘ja’ tegen VAPRO Recruitment, dan wacht er een glansrijke carrière op je. Wij staan in ieder geval te popelen om snel te schakelen en die extra stap voor jou te zetten.

Zoek een vacature

Over ons

Voor opdrachtgevers

Wij weten als geen ander dat een bedrijf in de maak- en procesindustrie altijd vakmensen nodig heeft. De productie staat namelijk nooit stil en moet altijd doorgaan. 24/7 als de processen daarom vragen. Die vraag naar vakmensen, die beantwoordt VAPRO Recruitment. Of het nu gaat om een operator, maintenance-specialist of als jij eigen medewerkers een VAPRO-opleiding wilt aanbieden. Wij hebben het antwoord op jouw complete personeelsvraagstuk voor de werkvloer.

VAPRO RECRUITMENT GAAT VERDER

Het is voor ons vanzelfsprekend dat we in onze (recruitment) processen snel schakelen, afspraken nakomen, een extra stap zetten en aandacht voor de mensen hebben. Dat doen we nu al ruim 60 jaar en daar hoor je ons dus niet over opscheppen. Alleen dat wat ons écht anders maakt, daar lopen we wel mee te koop.

HOUDING- EN MOTIVATIETOETS VOOR VAKMENSEN

We bemiddelen alleen vakmensen die met vlag en wimpel slagen voor een houding- en motivatietoets (AMN).
Zo ben je verzekerd van een zo hoog mogelijk rendement en zo laag mogelijk personeelsverloop.

Meer informatie voor opdrachtgevers