Kosteloos volgen van VAPRO-opleidingen
Vacatures die écht bij jou passen
1-op-1 sollicitatiebegeleiding
VAPRO Recruitment

Werving en selectie

Een vaste baan vinden als operator of maintenance-specialist. VAPRO Recruitment helpt jou bij het vinden van die ene perfecte match.

Werving en selectie

Jij wilt een vaste baan bij een werkgever waar je helemaal blij van wordt. Een baan die past bij jou als persoon en waar je een toekomstperspectief hebt. En waar jij als professional kunt groeien in jouw vakgebied. Herkenbaar? Ons antwoord daarop is dat dat het minste is wat je van ons mag verwachten. Wij gaan altijd voor dé perfecte match en nemen met minder geen genoegen. Onze werkwijze is dan ook zo ingericht dat de slagingskans groot is. Hoe we dat doen?

Ons netwerk is groot. Dus het vinden van die ene juiste werkgever is geen probleem. Maar voor het zover is, leren wij jou eerst goed kennen zodat wij een beeld krijgen van jou als persoon. Wij kijken namelijk altijd naar de mens achter het cv. Jouw ambities, toekomstplannen en persoonlijke wensen zetten wij voorop. Daarbovenop krijg je nog meer inzicht in jouw kennis en kunde door de houding- en motivatietoets die wij aanbieden. Met deze zorgvuldige aanpak kun jij rekenen op een mooie carrière.

De voordelen van werving en selectie

  • De zekerheid van een vaste baan.
  • Alleen op gesprek voor vacatures die écht bij jou passen.
  • Direct in dienst bij jouw werkgever.
  • Betere match op jouw persoonlijkheid en motivatie.
  • Persoonlijke begeleiding door onze vakspecialisten.
Vind jouw vacature